Slider

9 PARHUS

18 HEM

NACKA

SÄLJSTART 2020

RITAT AV LOVE ARBÉN​

INFLYTT 2021

Välkommen till Lovehusen Skuru Udde
Besök slutsålda projektet i Storängen  

Kliv in i Loves arkitektur med lekfulla egenskaper. Hem som speglar platsen, ramar in naturen och inspirerar dig som vill flytta in.

Arkitektritat är en sliten term, vad betyder den egentligen idag?

Mycket nyproduktion är resultatet av många kompromisser där arkitekten fått backa och anpassa sig till oigenkännlighet. Inte Lovehusen. Detta är arkitekt Loves Arbéns hus och vision från första tanken till sista plankan. Nio nyproducerade parhus i trä som växer fram i harmoni på Skuru Udde, hem som samtidigt sticker ut och inspirerar. Allt från fasader till detaljer är som hämtade ur miljön och naturliga material blir här det naturliga valet. Arkitektur som genuint inspirerar till nya sätt att bo, leva och umgås.

sjöutsikt mot vaxholm

Morgondopp i viken

Fri lek i grannskapet

Middag på takterrassen

Skolgång i kvarteret

Båten i Skurusundet

Stadsliv i Sickla

Cykla vart du vill

Hus du bara hittar här

Skuru Udde är nya gator i gamla kvarter – hus som inspirerar och som arkitekt Love Arbén har ritat just för den här platsen. Lovehusen ligger på Skurusundsvägen, en väg som slingrar sig långt ut på udden för att sluta precis vid stadens inlopp med färjeleder och fritidsbåtar i fonden. Lovehusen tonar här upp sig med sin Sea Ranch-arkitektur. Det här är hus som verkligen utnyttjar den kuperade terrängen och som plockar upp dramatiken i vyerna. Flera av husen har sjöutsikt över Stockholms inlopp mot Lidingö och Vaxholm från både takterrass och fönster. 

På Skuru Udde har du gångavstånd till förskolan Utskogen och Borgvallaskolan. Den aktive kan ta en löptur längs vattnet samtidigt som du har gångavstånd till badklippor och barnens egna lekplats. Söker du något lugnare har du skogspromenader, Ekensdal och en egen vik på morgonrocks-avstånd.

Utsikten mot Stockholms inlopp

Utöver att fylla Lovehusen på Skuru Udde med lekfull arkitektur och utsiktsplatser, så har Love även i detta projekt fört samman smarta planlösningar med moderna innovationer. Idag vill vi ha varierande liv och kunna välja mellan socialt och privat. Vi tänker på miljön och vill omge oss med hållbara material. Här lever du i en idyll där det samtidigt är enkelt att vara miljömedveten, kanske ladda elbilen och ta dig mellan det lokala, urbana och naturnära.

Viken på morgonrocks-avstånd

I samarbete med

Borohus startades 1928 och är en av Sveriges äldsta hustillverkare. Borohus har varit husleverantörer och byggt hus, villor och fritidshus åt tusentals nöjda kunder. All tillverkning sker i Mjöbäck, ett litet samhälle mellan Borås och Falkenberg, där trähustraditionen levt och erfarenheter samlats i århundraden.

Love Arbén har ansvarat för många bostäder; såväl exklusiva vindsinredningar och villor som loftgångshus, men också kontor, hotell, ett konstnärsloft i New York, utställningsdesign och möbler har även lämnat ritbordet. Många projekt har blivit uppmärksammade både hemma och internationellt och fått fina utmärkelser. Skåpet ” Ono” för Lammhults finns representerat både i Nationalmuseéums och Röhsskas permanenta samlingar och häromåret fick ett projekt Nackas Stadsbyggnadspris.

Här hittar du Lovehusen och Skuru udde

Att köpa nytt boende

Det här är en sammanfattande beskrivning av de olika stegen när du köper i nybyggd bostadsrätt i vårt parhusprojekt Lovehusen Skuru Udde. Från första intresseanmälan till garantibesiktning ca. två år efter inflyttning.

Erfarenhet och kunskap gör skillnad. Det skapar en trygghet för dig som kund och borgar för ett bättre bostadsköp.

Idag förmedlar BoSthlm ca 1.200 bostäder per år allt ifrån nyproduktion, råvindar, fastigheter och lägenheter över hela Stor Stockholm. För oss på BoSthlm är det otroligt viktigt med hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Vårt mål är att alltid överträffa köpares och säljares förväntningar genom en trygg och affärsmässig förmedling.

Sara Wennertorp
Ansvarig mäklare

Reg. Fastighetsmäklare
073 – 346 46 49
sara@bosthlm.se

Majah Huynh
Kontaktperson

Reg. Fastighetsmäklare
076 – 604 44 00
majah@bosthlm.se

Majah Huynh
Kontaktperson

Reg. Fastighetsmäklare
076 – 604 44 00
majah@bosthlm.se

Lev det arkitektritade livet i ett nyetablerat kvarter mitt på Skuru Udde omfamnat av vyer, vikar och villor.

BRF Lovehusen Skuru / BoSthlm 
+46 73 – 346 46 49
sara@bosthlm.se
Swedenborgsgatan 3, 118 48 Stockholm

Anmäl dig här för att få information om kommande projekt redan innan försäljningen har startat.

BRF Lovehusen Skuru © 2020